TelecomB2B 0320 707185

Voice over IP

De Max 1000 is een kwalitatief hoogstaande Voice over IP gebaseerde telefooncentrale. Het systeem is speciaal ontworpen voor het midden en kleinbedrijf, inclusief haar sublocaties, overheid en instellingen met ondersteuning tot 96 gebruikers per server. 
 

Microsoft Windows

In een enkele, Windows gebaseerde, server wordt een zeer uitgebreide set met mogelijkheden en toepassingen standaard meegeleverd. Met de Max1000 heeft u alle mogelijkheden in-huis voor een efficiënte afhandeling van uw telefoonverkeer welke resulteert in een optimale bereikbaarheid.. 
 
De Altigen Max 1000 All IP gebaseerd op een Microsoft Windows server
• Single server oplossing
• Eenvoudig
• Technisch modern
• Eenvoudige Multi-Site configuratie
• Unified Communications
•  Geïntegreerde WiFi /GSM toestel  
 
De MAX 1000 hoort thuis in uw netwerk. Het is een volledig op Voice over IP gebaseerde telefooncentrale. De toestellen worden aan uw netwerk gekoppeld en kunt u SIP netlijnen rechtstreeks aansluiten op de Max 1000

 

Bescherming van uw investering
De telefooncentrales van AltiGen groeien mee met uw bedrijf. U hoeft uw systeem daarom niet meer te vervangen als bijvoorbeeld het maximum aantal toestellen per server bereikt is. Met de MaxCS kunt u uitbreiden met een tweede server, die moeiteloos onderdeel wordt van uw eerste server, op het moment dat het u uitkomt.

Een belangrijk voordeel van AltiGen's VoIP-telefooncentrales is dat alle functies op software zijn gebaseerd. Nieuwe functies worden, indien een softwareabonnement is afgesloten, continu aan uw organisatie beschikbaar gesteld via software-updates. Hierdoor veroudert uw investering in de MaxCS software niet.


AltiGen MAX 1000
Home
Telefonie
Beveiliging
Providers
Netwerken
Contact
Shop

ALTIGEN   NEC   PANASONIC  GIGASET  AASTRA   SAMSUNG    SIEMENS   CLOUD TELEFONIE