telecom_b2b-heeg011008.gif
TelecomB2B 0320 707185
Internetdiensten en aanbieders
Sinds de invoering van het internet zijn er door de kabelaars en providers diverse praktische producten doorontwikkeld. Naast het kopernet is op veel plaatsen glasvezelnet voorhanden waardoor hogere down- en upload snelheden bereikt worden. Is er geen glasnetwerk op locatie, kan de bandbreedte van het kopernet door middel van speciale technieken worden verhoogd.
 
Providers die zich richten op de klein zakelijke markt, leveren internet plus een aantal diensten die voor ondernemers relevant zijn. Op basis van een  Allesin1 internet abonnement kan telefonie, pinnen, alarm of een keuze daaruit, worden geleverd.
Naast het Allesin1 pakket worden maatwerkoplossingen aangeboden. Hierbij kan, via beveiligde datalijnen, het bedrijfsnetwerk worden uitgebreid naar andere vestigingen, thuiswerkers etc.
 
TelecomB2B selecteert de provider op de betrouwbaarheid van het bedrijf en haar diensten.  Naast de kosten zijn bereikbaarheid, flexibiliteit en service van de provider immers ook belangrijk voor het bedrijf.
Klik op deze link voor een prijsoverzicht voor Internet, Telefonie, Pin, Alarm en Fax2Mail.
 
Providers leveren telefoonlijnen voor slechts een of een select aantal merken telefooncentrales en leveren een beperkt aantal diensten.
Om de juiste provider voor uw bedrijf te kiezen is kennis van de markt noodzakelijk.TelecomB2B adviseert u bij de keuze naar de juiste aanbieder(s) voor uw onderneming. Onze advies is gratis en wordt door de provider niet doorberekend. 
 
 
 
 
 
 
 

 

   Providers
 
-  Internet
-  Bellen
-  Beveiliging
-  Pinnen
-  Cloud
Home
Telefonie
Beveiliging
Providers
Netwerken
Contact
Shop

Zomer Boost Actie 2014 internet aanluitingen
U toch iets vervrissends tijdens de snikhete zomermaanden? Dat kan met de  Zomer Boost Actie 2014. Op alle orders die vr 21 september 2014 door ons ontvangen zijn, bieden wij 100 % korting op de aansluitkosten

Korting op aansluitkosten DSL 100%

Korting op aansluitkosten Ethernet 100%

Korting op aansluitkosten Fiber maximaal 1000,- per verbinding. Bel of e-mail ons voor de voorwaarden.

Contact: E-mail info@telecomb2b.nl Telefoon 0320 707185