TelecomB2B 0320 707185
 
 
De aanleg van een goed bedrijfscomputernetwerk (LAN) beperkt zich niet tot een kabelverbinding van aansluitpunt tot de verdeelkast. Hiervoor is een inventarisatie van het gebruik, een ontwerp, de juiste kabelwegen, goede materialen en ervaren monteurs nodig. Een goed LAN is aangepast aan uw behoefte, goed gedocumenteerd  en functioneert probleemloos.
Als leverancier van VoIP telefonie, beveiliging en camerabewaking, komen wij regelmatig situaties tegen dat wij bestaande netwerken en componenten moeten aanpassen  omdat deze ongeschikt blijken te zijn in geval van een uitbreiding.
 
Functioneert uw  IT bekabeling niet naar wens,  wilt u uitbreiden of aanpassen?
Wij bieden u gratis een onderzoek aan. Hierin maken wij duidelijk waar de knelpunten zitten en adviseren u over de best mogelijke oplossing tegen de laagst mogelijke prijs.
 
Onze uitvoering legt uw nieuwe netwerk snel en accuraat aan. Zij brengen orde in de bestaande kabelinfrastructuur en zorgen ervoor dat nieuwe kabels en netwerkcomponenten perfect op deze infrastructuur aansluiten. Zo beschikt u over een stabiele, betrouwbare en snelle IT-infrastructuur waar u en medewerkers geen omkijken meer naar hebben. Dat werkt wel zo prettig! 
 
Meet weten; contact ons: e-mail info@telecomb2b.nl of 0320 707185
 
 
Home
Telefonie
Beveiliging
Providers
Netwerken
Contact
Shop
Interne netwerken
 
.  LAN
Onderzoek
.  Uitvoering